Mentorunuzu Kaybettiğinizde Ne Olur?

10 Temmuz 2019, Çarşamba

30 yıldır mentorumdu. Dün öldü. Danışmanlık kariyerime başladığım şirketin CEO’suydu ve ilk 15 yıl boyunca resmî ve mesafeli bir ilişkimiz vardı. Liderlik tarzı talimat vermek üzerine değil, eskimeyen temaları keşfetmek üzerine kuruluydu. Her zaman bize “Bunu değerlendirin” diye hatırlatırdı. Liderliği karmaşadan ziyade açık ve net olmakta arardı: “Etrafınızdaki karmaşık sesler...

Blog Erişimi

Blog içeriklerini okumak için hbrturkiye.com’a üye olmanız gerekmektedir. Eğer bir üyeliğiniz varsa hbrturkiye.com kullanıcı bilgileriniz ile üye girişi yaparak blog içeriğini okumaya devam edebilirsiniz. Eğer üye değilseniz ücretsiz üyelik oluşturarak ayda 3 dergi içeriği (makale) okuma hakkına sahip olup tüm blog içeriklerine sınırsız erişim sağlayabilirsiniz.
Giriş yap veya ücretsiz üye ol, okumaya devam et
Giriş yap veya ücretsiz üye ol, okumaya devam et
“ÜYE OL” butonuna basarak üyeliğinize ait Şartlar ve Koşulları, Gizlilik Politikası ile KVKK Aydınlatma Metni’ni okuduğunuzu ve HBR Türkiye tarafından size özel oluşturulan hizmet, kampanya ve promosyonlara yönelik elektronik posta almayı kabul etmiş sayılırsınız.
E-bülten aboneliğinden dilediğiniz zaman çıkabilirsiniz.
Bu yazının konusu: KOÇLUK
Önerilen Konular:
Paylaş:

Bu içeriği beğendiyseniz daha fazlası için ücretsiz üye olun!

SEÇENEKLERİ GÖRÜNTÜLE

Sınırsız Erişime Sahip Olmanın Tam Zamanı

HBR Türkiye içeriğine bir yıl boyunca tüm platformlardan erişin!
ABONELİĞİMİ BAŞLAT

Tüm Arşive Gözatın

Paylaş