Dezenformasyon Tuzakları ve Trollerle İtibar Nasıl Kaybedilir?

30 Mayıs 2024, Perşembe

23 Nisan 20213 Salı öğleden sonra Associated Press'in Twitter hesabından yayılan bir tweet, finans dünyasında büyük bir paniğe yol açtı. Tweet'te Beyaz Saray'da iki patlama olduğu ve Başkan Obama'nın yaralandığı yazıyordu. Haber hızla yayıldı ve birkaç dakika içinde borsalar çakıldı. Dow Jones Endeksi, yaklaşık 140 puan kaybetti. Neyse ki, tweet'in sahte olduğu kısa sürede anla...

Blog Erişimi

Blog içeriklerini okumak için hbrturkiye.com’a üye olmanız gerekmektedir. Eğer bir üyeliğiniz varsa hbrturkiye.com kullanıcı bilgileriniz ile üye girişi yaparak blog içeriğini okumaya devam edebilirsiniz. Eğer üye değilseniz ücretsiz üyelik oluşturarak ayda 3 dergi içeriği (makale) okuma hakkına sahip olup tüm blog içeriklerine sınırsız erişim sağlayabilirsiniz.
Giriş yap veya ücretsiz üye ol, okumaya devam et
Giriş yap veya ücretsiz üye ol, okumaya devam et
“ÜYE OL” butonuna basarak üyeliğinize ait Şartlar ve Koşulları, Gizlilik Politikası ile KVKK Aydınlatma Metni’ni okuduğunuzu ve HBR Türkiye tarafından size özel oluşturulan hizmet, kampanya ve promosyonlara yönelik elektronik posta almayı kabul etmiş sayılırsınız.
E-bülten aboneliğinden dilediğiniz zaman çıkabilirsiniz.
Paylaş:

Bu içeriği beğendiyseniz daha fazlası için ücretsiz üye olun!

SEÇENEKLERİ GÖRÜNTÜLE

Sınırsız Erişime Sahip Olmanın Tam Zamanı

HBR Türkiye içeriğine bir yıl boyunca tüm platformlardan erişin!
ABONELİĞİMİ BAŞLAT

Tüm Arşive Gözatın

Paylaş