E-Kitap: Dijital Dönüşümün Kilit Noktaları

6 Mart 2023, Pazartesi

COVID sonrası dünyada müşteri deneyiminde dijital dönüşüme odaklanmak elzem olsa da rekabette öne çıkmak için artık yeterli olmuyor. Şirketlerin rekabetçi kalmak için dijital dönüşümü, organizasyonun tamamını kapsayacak şekilde ölçeklendirmesi önem kazanıyor. 

Günümüzde en başarılı şirketlere baktığımızda en büyük önceliğin kapsamlı bir dijital dönüşüm olduğunu görüyoruz.

Bunu gelişmiş bulut teknolojilerden yararlanarak ve IT bütçelerini kilit alanlara kanalize ederek yapıyorlar. Ayrıca yenilikçi teknolojiyi daha erken benimsiyorlar ve daha sık yeniden yatırım yapıyorlar. Karşılığında ise daha fazla gelir, daha fazla büyüme ve daha güçlü rekabet yeteneği kazanıyorlar.

Biz de HBR Türkiye ve NTT DATA Business Solutions Türkiye olarak bu e-kitapta dijital dönüşüme ışık tutan en iyi makaleleri sunuyor ve beş kilit alanda gerçekleştirilecek dijital dönüşümün nasıl sonuçlar getirdiğini mercek altına alıyoruz: 

  • Akıllı İşletmeler
  • Müşteri Deneyimi
  • Akıllı Uygulamalar ve İnovasyon
  • İnsan ve Kültür
  • Yönetilen Hizmetler

Dijital Dönüşümün Kilit Noktaları adlı e-kitabımızın, belirsiz bir geleceğin hızlı değişimlerini ve taleplerini dengeleyebilmeniz ve geleceğe güçlü adımlar atabilmeniz için size ilham vereceğini umuyoruz.

Keyifle okumanız dileğiyle…

E-Kitabı İndir

İletişim izinlerini

Bu raporu indirerek isim ve iletişim bilgilerimin NTT DATA Business Solutions Türkiye ile paylaşılmasını onaylıyorum.

Sponsor firmaların ürün ve hizmetlerine ilişkin avantajlardan yararlanmak ve ihtiyaçlarıma özel fırsatların geliştirilmesi, reklam, kampanya, promosyon ve tanıtım yapılması amacıyla tarafıma ticari elektronik ileti gönderilmesini veya telefon ile irtibat kurulmasını kabul ediyorum.

Bu yazının konusu: DÖNÜŞÜM
Önerilen Konular:
Paylaş:

Bu içeriği beğendiyseniz daha fazlası için ücretsiz üye olun!

SEÇENEKLERİ GÖRÜNTÜLE

Sınırsız Erişime Sahip Olmanın Tam Zamanı

HBR Türkiye içeriğine bir yıl boyunca tüm platformlardan erişin!
ABONELİĞİMİ BAŞLAT

Tüm Arşive Gözatın

Paylaş